GEDİK MAHALLESİ’NİN YOL SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Belediyemiz Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Gedik Mahallesi’nde başlanan mahalle içi stabilize yol yapım çalışması sürüyor.

İlçeye yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunan Gedik Mahallesi’nde ekiplerce bir süre önce başlatılan yol yapım çalışmalarına devam ediliyor. Yeni yerleşim alanlarında çalışma yapan belediye ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Devam eden çalışmalarla ilgili Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın’ın “Eşit hizmet” ilkesi doğrultusundaki talimatının ardından nüfus yoğunluğu ve mevcut yol durumu göz önüne alınarak Gedik Mahallesi’nde yol yapım çalışmalarına başlanmıştır. Hava şartlarının çalışmaya elverişli olmaya devam etmesi durumunda kırsal mahalledeki çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedeflenmektedir” Denildi.