OFİS MAHALLESİNDE KİLİT TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlçemizde alt yapı çalışmaları nedeni ile kazı yapılan sokaklarda kilit taşı döşeme çalışmaları aralıksız sürüyor.

İlçe merkezinde bulunan ofis mahallesinde DEDAŞ, AKSA Gaz ve Türk Telekom’un alt yapı çalışmaları sırasında bozulan cadde ve sokaklar yapılan düzenlemenin ardından kilit taşı döşeme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamada şöyle denildi; “ilçemiz ofis mahallesinde alt yapı çalışmaları kapsamında kazı yapılan sokaklarda başlatılan üst yapı çalışmaları kapsamında ana caddelerde sıcak asfalt çalışması yapılırken, ara sokaklarda ise beton yama ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları yapılmaktadır. Hava şartlarının elverişli olması durumunda çalışmaların aralıksız devam edilecektir” denildi