YAVRU KÖPEKLER SICAK YUVAYA KAVUŞTU

Belediyemiz Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ilçede sahipsiz kalan yavru köpeklere sahip çıktı.

Annesiz kalan yavru köpekler, ekiplerimiz tarafından kurtarılarak Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü bünyesinde bulunan veteriner ekiplerce sağlık kontrolü ve bakımları yapıldıktan sonra Şanlıurfa'da bulunan hayvan barınağına teslim etti.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ‘’Ekiplerimiz vatandaşın ihbarı üzerine ilçe merkezinde annesiz kalan yavruların olduğunu bilgisiyle ulaştığı köpekleri alarak veteriner kontrolünde sağlık bakımlarını yaparak Şanlıurfa’da bulunan Hayvan barınağına teslim edilmiştir. Bu anlamda ekiplerimiz her zaman duyarlılık göstererek yaralı ve sahipsiz köpekleri sahiplenerek gerekli çalışmaları sürdürüyor, proje kapsamında kısa zamanda ilçemizde modern Hayvan Barınağına kavuşaktır’’denildi.