Başkan Yılmaz Mahalle Toplantılarına Devam Ediyor

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz tarafından ilçede ilk kez başlatılan ‘Mahalle Toplantıları’ devam ediyor. Her hafta Perşembe ve Cuma günleri mahalle muhtarı ile mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz, sorunları yerinde tespit ederek çözüm üretiyor. Mahalle toplantıları kapsamında bugün Hayriye mahallesine giden Belediye Başkanı Yılmaz’ı muhtar Esat Karavar ve mahalle sakinleri karşıladı. Muhtarlık bürosunda bekleyen vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Yılmaz sık sık not alarak sorunların çözümü için daire müdürlerine ‘sorunları çözün’ talimatı verdi. İlçenin en eski mahallelerinden olan Hayriye Mahallesi sakinlerinin kentsel dönüşüm talebini Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e ileteceğini söyledi. Ardından mahalle muhtarı ve sakinlerinin gösterdiği alanları inceleyen Yılmaz, sorunların bir an önce çözüleceğini ifade etti. Başkan Yılmaz, “Her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz mahalle toplantılarımız kapsamında arkadaşlarımızla bugün Hayriye mahallesi sakinleriyle bir araya geldik. Hayriye, kentimizin bilinen en eski mahallelerinden biridir. Mahalle sakinleri özellikle kentsel dönüşüm talebinde bulundu, bizde gelen bu talebi Büyükşehir Belediyemize ileteceğiz. Diğer taleplerini ise çözmeleri için daire müdürlerimiz notlarını aldılar, en kısa sürede sorunları çözüme kavuşturacağız” dedi.