• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Siverek Belediyesinden Kutlu Doğum Etkinliği

Siverek Belediyesinden Kutlu Doğum Etkinliği

Siverek Belediyesi ile AK Parti Siverek Gençlik Kolları’nın ortaklaşa düzenlediği kutlu doğum etkinliği yoğun bir katılım ile yapıldı. Etkinlik okunan Kur’an tilaveti ile başladı. AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik yaptığı konuşmada Peygamberin makamının karşısında hiçbir mevki ve makamın önemini olmadığını vurgulayarak programın hayırlara vesile olmasını temenni etti. Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Yüce Rabbimiz bir ayeti kerimesinde şöyle buyuruyor, ‘De ki eğer beni seviyorsanız bana tabi olunuz ki Allah’ta sizi sevsin.’ Hepimiz bu şiarla, bu anlayıştan hareketle, o Kutlu Peygamberi, efendimizi hiç şüphesiz bir günle anacak değiliz. Güzel Peygamberimizi, Yüce Rabbimizin buyurduğu şekliyle seveceğiz. Peygamberimizi sevmek demek Allah’ı sevmek demektir. Bu kapsamda hedefimiz şudur dindar bir gençlik temel hedeflerimizden biridir”

Konuşmaların ardından Belediye Bilgi evleri ilahi gurubu birbirinden güzel ilahiler okuyarak katılımcılardan tam not aldı. Çocuk ilahi gurubunun ardından sahne alan Tillo ilahi gurubu konser verdi. Yaklaşık iki saat süren etkinlikler dualarla sona erdi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü