• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

AİLE İÇİ İLETİŞİM EĞİTİMLERİ BAŞLADI

AİLE İÇİ İLETİŞİM EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Belediyemiz tarafından merkez mahallelerde yaşayan kadınlara yönelik yürütülen psikolojik destek çalışmaları başladı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan çalışmalar kapsamında sağlıklı bireylerin yetiştirilmesi amacıyla ilçedeki kadınlara yönelik destek seminerlerinin ilki Dicle – Bağlar mahallelerinde verildi.

Çalışmaların her hafta salı günü saat 10.00-15.00 Bağlar – Dicle Mahalleleri Kadın Dayanışma ve Kültür Merkezinde, çarşamba günü saat 10.00’da Ahmedi Hane Bilgi Evinde, perşembe günü saat 10.00’da Terziler Evinde, Cuma günü ise saat 14.00’de Ayvanat Kadın Kültür ve Bilgi Evinde yapılacağı bildirildi.

Psikolog Serkan Nasanlı tarafından yapılan bilgilendirmede aile içi iletişim, çocuklara yaklaşım ve sağlıklı bireylerin yetişmesi konusunda eğitimler veriliyor.

Kursiyerlerin yanı sıra mahalleli kadınların da katıldığı eğitimde aile ilişkilerinin nasıl olması gerektiğiyle ilgili bilgiler verildi.

Aile bireylerine düşen görevlerin anlatıldığı bilgilendirmede aile fertlerinin birbirini daha iyi anlamaları için neler yapılması gerektiği konuları işlendi.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından eğitim öncesi yapılan bilgilendirmede Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’ın selamları iletildi.

Eğitimlerle ilgili Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise şunlar kaydedildi: “Sağlıklı toplumların temel harcını sağlıklı ilişkiler sağlar. Bunun en güzel biçimi ise aile içi iletişimin sağlıklı olmasından geçer. Toplumun temelini oluşturan aile kurumunun korunması ve aile içi iletişimin güçlendirilmesi amacıyla kadınlarımıza yönelik düzenlenen seminerde bireylere düşen görevler hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Belli periyotlarla belirlenen merkezlerde verilecek eğitimlere tüm halkımızı bekliyoruz.”

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü