Bu sayfayı yazdır
KIRSAL MAHALLELERDE ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ SAÇ BAKIMI

KIRSAL MAHALLELERDE ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ SAÇ BAKIMI

Belediyemiz tarafından düzenlenen kuaförlük kursuna katılan kursiyerler, kırsal mahallelerdeki kız ve erkek öğrencilere ücretsiz saç bakımı yaptı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kadın ve Aile Hizmetleri Biriminde açılan kuaförlük kursunda eğitim gören kursiyerlerin yanı sıra usta öğreticilerinde katıldığı etkinlik kapsamında ilçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Demirci İlk ve Ortaokuluna gitti.

Öğrencilerle yakından ilgilenen kursiyerler ve usta öğreticiler, eğitim gören yaklaşık 100 kız ve erkek öğrencinin saç bakımı ve kesimi yaptı.

-Mutlulukları Yüzlerine Yansıdı

Daha önce hiç kuaföre gitmemiş ve ilk defa kuaför heyecanı yaşayan öğrencilerin mutluluğu, saç bakımı sonrası yüzlerine yansıdı. Yürekleri ısıtan anların yaşandığı programda öğrenciler Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın’a teşekkür etti.

Düzenlenen program nedeniyle Siverek Belediyesine teşekkür eden okul müdürü Süleyman Gözüm, “Daha önce hiç saç bakımı yapmamış öğrencilerimizin olduğunu biliyorduk. Belediyemizin böyle bir teklifi karşısında çok mutlu olduk ve hemen kabul ettik. Öğrencilerimiz çok mutlu oldu, onları mutlu görünce bizlerde mutlu olduk. Bizlere bu hizmeti sunan Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Okula ilk defa kuaförlerin geldiğini belirten 7. sınıf öğrencisi Sümeyye Zengin, “Saç bakımımızı yaptılar, ben daha önce hiç kuaför heyecanı yaşamamıştım. Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyor, bu hizmetlerin devamını diliyorum” diye konuştu.

Saç kesimini çok beğendiğini söyleyen 8. sınıf öğrencisi Mustafa Zengin de Siverek Belediyesine teşekkür etti.

Saçlarını ilk defa kestirdiğini dile getiren 3. Sınıf öğrencisi Fatma Zengin ise çok mutlu olduğunu söyledi.