BELEDİYE EKİPLERİMİZ TUZLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

İlçemizde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini arttırdı. Kar yağışının devam ettiği ilçe merkezinde Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri caddelerde tuzlama çalışmalarına başladı.

Ekipler kar yağışı ile Caddelerde sürücülerin rahat bir şekilde ulaşım sağlanması amacıyla gece boyunca tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi. ’Ekiplerimiz sürücülerimizin sağlıklı bir şekilde ulaşım sağlaması için tuzlama çalışmalarına başladı. Belediye Başkanımızın talimatları doğrultusunda caddelerimizde buzlanmaya karşı ekiplerimiz gece boyunca ana arterlerde çalışmalarına devam edecektir” denildi.

Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler gece boyu aralıksız olarak ilçede karla mücadele çalışmalarına devam edeceği belirtildi.