BELEDİYE BAŞKANI ŞEYHMUS AYDIN HASTALARI ZİYARET ETTİ

Belediye başkanımız Şeyhmus Aydın Siverek devlet hastanesi hastaları ziyaret etti.

Siverek devlet hastanesinde ziyarette bulunan belediye başkanımız Şeyhmus Aydın, Başhekim ile birlikte genel cerrahi servisinde tedavi gören hastaları hastane odasında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Tüm hastaları tek tek ziyaret eden Başkan Aydın, daha sonra devlet hastanesi başhekimi ile bir süre görüştü.

Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın; Devlet Hastanemizin başhekimi ile birlikte yatan hasta vatandaşlarımızı ziyaret ederek moral verdik, tüm haslarımıza acil şifalar diliyorum, ilgi ve alakalarından dolayı devlet hastanesi başhekimi Dr. Muhammed Tosun’a teşekkür ediyorum” dedi.

Hasta ve hasta yakınları belediye başkanının ziyaretinden memnun olduklarını ifade ettiler.