OFİS MAHALLESİNDE ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Belediyemizce alt yapı çalışmaları sırasında deforme olan cadde ve sokaklarda çalışmalar sürüyor.

Çalışmalar kapsamında Ofis Mahallesinde bazı kurumların alt yapı çalışmalarının ardından bozulan cadde ve sokaklarda Fen İşleri Müdürlüğü koordinasyonunca iyileştirme çalışmaları yürütülüyor.

Kış mevsimi ve yağışlar nedeniyle bir süre ara verilen çalışmalara hava şartlarının elverişli olmasıyla birkaç noktada aynı anda başlandı. Hava şartlarının elverişli olarak devam etmesi durumunda çalışmalara ara verilmeden devam edileceği bildirildi.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Bazı kamu ve özel kurumlarca yapılan alt yapı çalışmalarının ardından bozulan cadde ve sokaklarda iyileştirme çalışmaları aralıksız sürdürülmektedir. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından koordine edilen çalışmaların düzenli ve mahalle sakinlerini mağdur etmeden yürütülmektedir. Ayrıca devam eden kış mevsimi nedeniyle hava şartlarının elverişli devam etmesi durumunda çalışmaların aralıksız sürdürülerek kısa zamanda tamamlanması hedeflenmektedir.” denildi.

Çalışmalar nedeniyle Siverek Belediyesine teşekkür eden mahalle sakinleri, çalışmaların düzenli olarak yürütüldüğünü söyledi.