Bu sayfayı yazdır
OFİS MAHALLESİNDE KİLİT TAŞI DÖŞEMESİ SÜRÜYOR

OFİS MAHALLESİNDE KİLİT TAŞI DÖŞEMESİ SÜRÜYOR

Belediyemiz tarafından Ofis Mahallesinde başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor.

Bir süre önce bazı kurumlar tarafından yapılan alt yapı çalışmaları sırasında deforme olan cadde ve sokaklarda iyileştirme çalışmaları sürüyor.

Alt yapı çalışmalarının durdurulması üzerine Fen İşleri Müdürlüğünün koordine ettiği çalışmalar kapsamında Ofis Mahallesinde çok sayıda cadde ve sokakta iyileştirme çalışması yapıldı.

Çalışmalar kapsamında Ofis Mahallesindeki birçok cadde ve sokak iyileştirilirken bazı alanlarda ise kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İlçemiz genelinde kazı çalışmalarının durdurulmasının ardından ivedi olarak başlanan iyileştirme çalışmaları devam ettirilmektedir. Çalışmalar kapsamında merkez mahallelerimizde deforme olan cadde ve sokaklarda iyileştirme çalışmaları ara verilmeden yürütülmektedir. Çalışmalar süresince anlayış gösteren tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ederiz.”

Birçok cadde ve sokakta iyileştirme yapıldığını belirten Ofis Mahallesi sakinleri, çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a teşekkür etti.