BELEDİYEMİZDEN PARKLARDA IŞIKLANDIRMALAR VE PEYZAJ ÇALIŞMALARI

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü kentin güzel ve modern bir görünüme kavuşması için park ve yeşil alanlarda ışıklandırma ve peyzaj çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler Hürriyet caddesi Cumhuriyet meydanında bulunan ağaçları ışıklandırarak dış görünümlü LED ışıklarla parkları modern hale getiriyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi.’’Kentin güzel ve estetik bir görünüme kavuşması için Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın’ın talimatıyla Park ve yeşil alanlarda bulunan ağaçlar dış görünümlü LED ışık uygulamasına başladık. Projenin ilk etabını Cumhuriyet Meydanında bulunan ağaçlarda uyguladık, amacımız ışıklandırma ve peyzaj çalışmalarıyla Siverek’in güzel ve modern bir görünüme kavuşmasıdır’’denildi.