• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK’TE ZABITA EKİPLERİ ESNAFLARA MASKE VE ELDİVEN DAĞITTI

SİVEREK’TE ZABITA EKİPLERİ ESNAFLARA MASKE VE ELDİVEN DAĞITTI

Belediyemiz korona virüs önlemleri kapsamında pazarcı ve fırıncı esnafına maske ile eldiven dağıttı.   Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüsün etkilerini azaltmak amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Zabıta Müdürlüğü ekiplerince esnaflara maske ve eldiven dağıtıldı.

Ekiplerin ilk durağı semt pazarı oldu. Pazarda satış yapan esnaflara maske ve eldiven dağıtan zabıta ekipleri, talep eden bazı vatandaşlara da maska ve eldiven vermeyi ihmal etmedi.

Fırıncıları da unutmayan ekipler, ekmek üretimi yapan esnafı hijyen konusunda uyardıktan sonra maske ve eldiven dağıttı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Halkımızın yoğun olarak kullandığı alanların başında gelen semt pazarındaki esnaflarımıza maske ve eldiven dağıtımı yapılmıştır. Zabıta ekiplerimizce yapılan malzeme desteği sırasında önlemler kapsamında belirlenen kurallara uyulması konusunda uyarı yapılmıştır. Pazar esnafının yanı sıra ekmek üretimi yapılan fırınlarda ziyaret edilmiş, maske ve eldiven dağıtılmıştır. Ekiplerimiz fırın esnafı da hijyen konusunun yanı sıra kurallara riayet etmeleri konusunda uyarılmıştır.” denildi.

Pazarda esnaflık yapan Necati Akgeyik, maske ve eldiven dağıtımı için memnun olduklarını belirterek, “Siverek Belediyesine bu hizmeti için teşekkür ederiz.” dedi.

Öte yandan zabıta memurlarının maske ve eldiven taktığı çocuklarda Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a teşekkür etti.

Uygulamadan memnun kalan fırıncılar, zabıta ekiplerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü