SİVEREK’TE KORONA VİRÜS SALGIN RİSKİNE KARŞI ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Belediyemiz Korona virüs salgın riskine karşı tam anlamıyla sağlık seferberliği başlattı. Korona virüse karşı salgın riskine karşı ilçe genelinde dezenfekte çalışmaları ve hijyen denetimleri aralıksız sürdürüyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince Resmî kurumlar başta olmak üzere toplu taşıma araçları, lokantalar, minibüs durakları ve birçok bölgede dezenfekte çalışmalarını mesai kavramı gözemeksizin sürdürürken Zabıta ekipleri ise işyerleri denetimlerini arttırdı. Özelikle vatandaşların alışveriş yaptığı işyerlerine maske ve eldiven takmaları konusunda uyarılarda bulunarak fırınlarda hijyen konusunda bilgilendirme yapıyor.

Siverek Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde yapılan açıklamada; “İlçe genelinde ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarına aralıksız devam ediyor, vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve salgın riskine karşı mücadele çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” denildi.