• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK’TE ZABITADAN ESNAF VE VATANDAŞLARA UYARI

SİVEREK’TE ZABITADAN ESNAF VE VATANDAŞLARA UYARI

Belediyemiz korona virüs önlemleri kapsamında aldığı tedbirleri titizlikle uygulamaya devam ediyor.

Zabıta Müdürlüğü ekiplerince semt pazarlarında alınan korona virüs önlemleri kapsamında esnaf ve vatandaşın mesafesine dikkat edilmesi amacıyla şerit çekildi.

Satışa sunulan ürünlerin esnaf tarafından verilmesine yönelik yayınlanan genelgenin ardından semt pazarlarındaki tedbirleri üst seviyeye çıkaran Zabıta Müdürlüğü, bu kapsamda vatandaş ve esnafı megafonla uyardı.

Pazar alanını gezen zabıta memuru vatandaşları sosyal mesafelerini korumaları konusunda uyarırken esnafın eldiven ve maskesiz çalışmamalarını istedi.

Konuyla ilgili Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Korona virüsün ülkemizde görülmeye başlanmasıyla ilçe genelinde tedbirleri üst düzeyde uygulayan belediyemiz birimleri, bu kapsamda halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda önlemleri titizlikle uygulamaya devam ediyor. Semt pazarında ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla gelen vatandaşlarımızın sağlıklarının korunması ve korona virüs yayılımının en aza indirilmesi amacıyla zabıta ekiplerimizce gerekli uyarılar yapılmıştır. Bir kez daha vatandaşlarımızdan özellikle zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamalarını rica ediyoruz.”

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü