• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK’TE ARAÇLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

SİVEREK’TE ARAÇLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kurulan istasyonda araçlar dezenfekte edildi.

Alay olarak bilinen Mustafa Remzi Bucak Bulvarı’nda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı dezenfekte çalışması kapsamında istasyon kuruldu.

Yolu kullanan sürücüler kurallar konusunda uyarıldıktan sonra özel kıyafetli ekiplerce araçlar titizlikle dezenfekte edildi.

Araç kapı kolları ile el ile temas edilen akşamların dezenfekte edildiği çalışmada araç ileri de özenle ilaçlandı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Çevre Koruma Müdürlüğümüz ve Büyükşehir Belediyemiz ekiplerince koronavirüsün yayılımını önlemek amacıyla hususi ve kamu araçlarına yönelik ilaçlama çalışması yapılmıştır. Salgının yayılımının en aza indirilmesinin vatandaşlarımızın sosyal mesafe kuralına riayet etmelerinin yanı sıra evden çıkmamalarıdır.”

Uygulamanın çok iyi olduğunu dile getiren öğretmen Mikail Seliştir, “Araçlarımızı dezenfekte ediyorlar ve uygulama çok güzel oldu. Salgının yayılmasının durdurulmasına yönelik alınan bir önlem tebrik ediyoruz. Uygulama nedeniyle Siverek Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın’a teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü