BELEDİYEMİZ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Belediyemiz korona virüsün yayılımı önleme kapsamında ilçe genelinde çalışmalarını sürdürürken sokak hayvanlarını da unutmadı.

Belediye ekiplerince dezenfekte çalışmaları devam ederken Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, korona virüs nedeniyle aç kalan sokak hayvanlarına yem bıraktı.

İlçenin çeşitli yerlerinde bırakılan yemlerle aç kalan sokak hayvanlarının beslenmesi amaçlanıyor.

Konuyla ilgili Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Korona virüsün bulaşımının önlenmesi çalışmaları kapsamında tüm tedbirlerimizi almakla birlikte sokak hayvanlarına yönelik yem bırakma çalışmamız rutin olarak devam etmektedir. Vatandaşlarımızın sağlıklarını korumaları amacıyla dışarı çıkmamalarını, sosyal mesafeye dikkat etmelerini özellikle rica ediyoruz. Sevdiklerimizin sağlığı için lütfen evde kalalım.”