• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BELEDİYEMİZ CADDE VE SOKAKLARI DEZENFEKTE ETMEYE DEVAM EDİYOR

BELEDİYEMİZ CADDE VE SOKAKLARI DEZENFEKTE ETMEYE DEVAM EDİYOR

Belediyemiz korona virüs yayılımının önlenmesi kapsamında cadde ve sokakları dezenfekte etmeye devam ediyor.

Temizlik İşler Müdürlüğü korona virüs sangın riskinin en aza indirilmesi çalışmaları kapsamında kent genelinde sürdürdüğü dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda daha önce ana caddelerin yanı sıra sokaklarda da çalışma yapan ekipler, Alay yolu olarak bilinen Mustafa Remzi Bucak Bulvarı’nda dezenfekte çalışmasına başladı.

Yıkama araçlarının yanı sıra süpürge araçlarının da katıldığı çalışmada ekipler dezenfekte ilacı ve köpükle caddeyi baştan sona yıkadı. Ön taraftaki temizlik ekiplerince fırça ve köpükle yıkanan cadde yıkama araçlarınca temizlendi.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, korona virüs yayılımının önlenmesi amacıyla tüm tedbirlerin alındığı belirtildi.

Bu kapsamda Siverek Belediyesi ekiplerince tedbirler anlamında çalışmaların sürdürüldüğünün belirtildiği açıklamada, “Ülkemizde ilk korona virüs vakasının çıkmasıyla beraber her türlü önlem alınmış olup yetkililerce belirlenen tedbirler alınmaya devam edilmektedir. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ekiplerince ana cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışmaları sürdürülmektedir.” denildi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü