• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK’TE LARVA İLE MÜCADELE VE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

SİVEREK’TE LARVA İLE MÜCADELE VE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Belediyemiz yaklaşan yaz ayları öncesi ilçe genelinde vatandaşların rahat bir mevsim geçirebilmesi amacıyla larva mücadelesini sürdürüyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince larva oluşumuna neden olan menfez, bataklık, göletler ve yağıştan dolayı oluşan su birikintilerinde ilaçlama çalışması yapılıyor.

Öte yandan gelen talepleri de değerlendiren belediye ekipleri,  haşere ile mücadele çalışmaları kapsamında da Vatandaşların talepleri doğrultusunda oda ve su kanallarında ilaçlama yapan ekipler, sokaklardaki larva oluşumu muhtemel alanları da ilaçlıyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Müdürlüğümüz vatandaşların sıcak yaz günlerinde sivrisinek ve haşerelerden etkilenmemesi adına larva dönemine denk gelen bahar ayında ilçede su birikintilerinde, bataklık alanlarda, menfezlerde ve yol kenarlarında ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekiplerimiz kent genelinde ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam edecektir.” denildi.

Mahalle sakini Berzan Ağaçhan ise şunları kaydetti.’’ Yaz aylarının gelmesiyle birlikte belediye ekipleri ilaçlama çalışmalarını ev ve işyerlerini gezerek yapıyor, belediye Başkanı ve ekibine teşekkür ediyorum’’ dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü