Bu sayfayı yazdır
Siverek Belediyesi Kırsal Alan Çalışmaları

Siverek Belediyesi Kırsal Alan Çalışmaları

Siverek Belediyesi kırsal alanda bulunan mahallelerde başlattığı mahalle içi yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü kırsal mahallelerde başlattığı yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Ericek mahallesinde çalışmalarını tamamlayan kırsal ekipleri Üçkuyu ve Cinhisar mahallelerinde çalışmalara başladı. Üçkuyu mevkiinde bulunan malzeme ocağından çalışma alanlarına taşınan stabilize malzeme iş makineleriyle seriliyor. Silindir aracılığıyla yapılan sıkıştırılmanın ardından çalışmalar tamamlanıyor.

Cinhisar ve Üçkuyu mahallelerinde yaklaşık 10 kilometre mahalle içi yol yapım çalışmasının olacağı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kırsal Hizmet Müdürü Mehmet Kardaş, çalışmalarının aynı anda birçok mahalle ve sokakta devam ettiğini ifade etti.

Kardaş, “Ericek mahallesinde çalışmalarımızın tamamlanmasının hemen ardından ekiplerimizi Üçkuyu ve Cinhisar mahallelerine yönlendirdik. Her iki mahallemizde yaklaşık 10 kilometrelik yol ağımız mevcut. Amacımız buradaki çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak henüz gidemediğimiz mahallelerimize ulaşmaktır. Bu bağlamda tüm kırsal mahallelerimize ulaşana kadar çalışmalarımıza devam etmektir” dedi.

Cinhisar mahallesi sakinlerinden Ali Geyik yaptığı açıklamada, çalışmalardan memnun olduklarını ve Siverek Belediyesine teşekkür ettiklerini söyledi.

Mahalle sakini Ahmet Geyik, “Sağolsun Siverek Belediyesi mahallemize gelerek yollarımızı yaptı. Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz” dedi.