SİVEREK’TE KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ SÜRÜYOR

Zabıta pazarda maske dağıtımı yaparak uyarılarda bulunuyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüsün etkilerini azaltmak amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Siverek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri pazarda vatandaşlara maske dağıtımı yaparak Pazar esnafı ve vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Pazarda satış yapan esnaflara satışı yapılan malzemelere vatandaşların seçmemesi, sosyal mesafe ve maske takma kurallarını anons yaparak uyarıyor.

Siverek Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “Halkımızın yoğun olarak kullandığı semt pazarındaki esnaflarımıza maske ve eldiven dağıtımı yaparak vatandaşlarımızın sebze ve meyvelere etmemesi, sosyal mesafe ve maske takma kuralların uygulanması için ekipler tarafından sürekli anonslar yapılmaktadır.”  Denildi.

Pazarda alışverişe gelen vatandaşlar maske dağıtımı yapan ekiplerden maske alarak teşekkür etti.

Öte yandan maske dağıtımı ve uyarılardan dolayı memnun olduklarını belirterek, “Siverek Belediyesine bu hizmeti için teşekkür ederiz.” dedi.