BELEDİYEMİZDEN KARANTİNA ALTINDAKİ MAHALLEYE GIDA YARDIMI

İlçeye bağlı Eğriçay kırsal mahallesinde uygulanan 14 günlük covid -19 karantina uygulaması nedeni ile giriş ve çıkışların jandarma tarafından kapatıldığı mahalleye Siverek Belediyesi Sosyal Yardım İşleri birimi tarafından gıda yardım gönderildi.

Karantina uygulamasının devam ettiği mahallede ikamet eden ve gıda ihtiyacı olduğunu belirten ailelerin talepleri doğrultusunda hazırlanan gıda kolileri Siverek belediyesi Sosyal Yardım İşleri birimi ekipler tarafından mahalle sınırında jandarma noktasına bırakıldı. Mahalle muhtarı tarafından noktadan alınan gıda kolileri hak sahiplerine dağıldı.

Siverek belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “ilçemizde birçok farklı mahallede karantina uygulamaları yapıldı, bu süreçte vatandaşlarımızdan gelen yardım taleplerini Belediye olarak karşıladık, mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerimizin sürekli yanlarında olduk” denildi.