SİVEREK’TE MESİRE ALANLARI VE PARKLAR YAZ AYLARINA HAZIRLANIYOR

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü yaz aylarına hazırlık çalışmalarına başladı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan park ve yeşil alan ve mesire alanlarında çim biçme ve genel temizliğin yanı sıra çevre düzenleme onarım çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Park ve yeşil alanlarda çalışmalarını sürdüren ekipler ilçede vatandaşların piknik ihtiyacını karşılayan ve Korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan Millet bahçesi, Şehit Suat Aloğlu mesire alanlarında çevre düzenleme ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Konuyla ilgili Siverek belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Salgın sürecinin geçmesiyle birlikte park ve yeşil alan ve mesire alanlarımızın daha temiz ve modern bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır’’ denildi.