BELEDİYEMİZ RESMİ KURUMLARDA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINI  SÜRDÜRÜYOR

BELEDİYEMİZ RESMİ KURUMLARDA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

İlçemizde korona virüsle mücadele çalışmaları devam ediyor. Belediyemiz Çevre Koruma ve Kontrol müdürlüğü ekipleri mesai sonrası resmî kurumlarda dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Korona virüsle mücadele çalışmaları kapsamında Çevre koruma ve Kontrol ekipleri ilçede gün içerisinde, ATM önleri, PTT Şubeleri önleri vatandaşın teması mümkün olan tüm alanlarda dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Siverek Belediyesinden Basın Yayın ve Halkla İlişkiler müdürlüğünden yapılan açıklamada “Vatandaşlarımızın sağlığını korumak için ekiplerimiz salgınla mücadele çalışmalarını büyük bir titizlik ve özveri ile yürütüyor. Bu süreçte vatandaşlarımızın hem bizlere yardımcı olması hem de sağlıkları için kurallara uymaları ve mümkün olmadıkça evlerinden çıkmamalarını rica ediyoruz” denildi.