• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ANNELER GÜNÜNDE  İLK KEZ ANNE OLDULAR

ANNELER GÜNÜNDE İLK KEZ ANNE OLDULAR

İlçemizde 10 Mayıs anneler gününde ilk kez annelik duygusunu tadan annelerin günü kutlandı.

       Siverek devlet hastanesi yeni doğan ünitesinde 10 Mayıs anneler gününde ilk kez doğum yapan ve anneler gününde anne olan 5 kişiye çiçek götüren belediye ekipleri belediye başkanının selamlarını ileterek annelerin gününü kutladı.

      İlk kez anne olan ve anneler gününde ilk kez anneler günün kutlanan Fatma Çavuşan; “ İlk kez annelik duygusunu tattım ve duyguyu anneler gününde farklı bir duygu oldu.  Bir kız çocuğum oldu ve çok mutluyum, servise alındım ve ilk kez anne olmam ve anneler günümün kutlanması çok güzel bir duygu. Çiçek getiren belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

     Belediye başkanı Şeyhmus Aydın’ın talimatları ile ilk kez anne olan kadınlara buket hazırlayarak ziyaret ettiklerini belirten Bermal Ungan; Anneler gününde ilk kez annelik duygunu tadan annelere çiçek taktim ederek onları ziyaret ettik ve mutluluklarına ortak olduk, ilk kez anne olan annelerin ilk anneler günün biz kutladık” dedi.

  KIRSAL MAHALLEDEKİ 119 YAŞINDAKİ ANNE UNUTULMADI

Daha sonra belediye ekipleri ilçenin Çiftlik kırsal mahallesinde yaşayan 119 yaşındaki Adle Akdoğan isimli ilçede yaşayan en yaşlı anneyi ziyaret ederek çiçek ve hediye takdim etti. Türkçe konuşamayan 119 Yaşındaki Adle Akdoğan ilk kez bir anneler gününün kutlandığını ve çiçek aldığını belirtti. 6 çocuk annesi Akdoğan; “Ömründe ilk kez anneler günüm kutlandı. Eşimle birlikte yaşıyorum, beni hatırlayan belediye başkanına ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü