SİVEREK’TE HİZMET VERMEYE BAŞLAYAN BERBERLER DEZENFEKTE EDİLDİ

İlçemizde faaliyet göstermeye başlayan berber ve kuaförlere ait işyerlerinde Belediye ekipleri tarafından dezenfekte çalışmaları yapıldı.

Korona virüs salgın riskine karşı alınan tedbirler kapsamında faaliyetleri durdurulan berber ve kuaförlerin bu sabah saat dokuz itibarı ile faaliyetlerini tekrar sürdürmeye başlamasıyla birlikte harekete geçen Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan berber, kuaför ve güzellik salonlarının tamamında dezenfekte çalışması yaptı.

Halkın sağlığı için korona virüs salgın riskine karşı alınan önlemlerde büyük emek veren Çevre kontrol ve kontrol müdürlüğü ekiplerinin dezenfekte çalışmalarından memnun olduklarını belirten ve İşyerleri dezenfekte edilen Berber ve kuaförler; Ekiplerin yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye başkanı Şeyhmus Aydın’a teşekkür etti.