SİVEREK’TE ZABITA EKİPLERİNDEN BERBERLERE HİJYEN DENETİMİ

İlçemizde zabıta ekipleri berber ve kuaförlere ait iş yerlerinde hijyen denetimi yaptı.

Sabah saatlerinde ilçede dün itibarı ile faaliyetlerine yeniden başlayan berber, kuaför ve güzellik merkezlerinde tek kullanımlık önlük, kullanılması ve yayımlanan genelgenin bir nüshası berberlere ve kuaförlere veren zabıta ekipleri işyeri sahiplerinin kurallara uymasını istedi.

İlçe merkezinde faaliyet gösteren berber, kuaför ve güzellik merkezlerinin tamamında periyodik olarak denetim ve kontrollerinde devam edeceği belirtildi.

Siverek Belediyesinden yapılan açıklamada; “Salgın riskine karşı ekiplerimiz düzenli olarak kontroller yaparak hijyen denetimlerinin süreceği belirtildi.

Zabıta ekiplerinin uygulamasından memnun olduğunu ifade eden vatandaşlar, ekiplere teşekkür etti.