SİVEREK’TE ÜST YAPI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİLİYOR

Belediyemiz koordinasyonunda yürütülen üst yapı çalışmaları son sürat devam ediyor.

Bir süre önce çeşitli kurumlar tarafından alt yapı çalışmaları sırasında bozulan cadde ve sokaklarda sürdürülen üst yapı iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Esmerçayı mahallesinde asfalt ve kaldırım onarımı devam ederken Fırat mahallesindeki kilitli parke döşemesi sürüyor.

Öte yandan Gülabibey mahallesinde yürütülen beton yama çalışmalarına ise devam ediliyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Daha önce alt yapı çalışmaları sırasında bütünlüğü bozulan cadde ve sokaklarda yapılan iyileştirme çalışmaları sürdürülmektedir. Fen İşleri Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen çalışmalara son sürat devam edilmektedir.