Bu sayfayı yazdır
Belediye Başkanı Yılmaz, Hayvan Pazarı Esnaflarını Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Yılmaz, Hayvan Pazarı Esnaflarını Ziyaret Etti

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ülkenin canlı hayvan ihtiyacının karşılandığı büyük pazarlardan biri olan Siverek Canlı Hayvan Pazarı esnafını ziyaret etti.

Yılmaz, Fırat mahallesinde bulunan canlı hayvan pazarına giderek esnafla bir araya geldi. Pazar esnafını bir bir ziyaret ederek tokalaşan Başkan Yılmaz, bol kazançlar dileyerek, istek ve taleplerini dinledi. Esnafın pazarda yeni bir giriş kapısı ve kahvehane talebi üzerine Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan’a talimat veren Yılmaz, taleplerin bir an önce karşılanmasını istedi.

Yoğun ilgiyle karşılanan ve uzun süre pazar esnafıyla sohbet eden Belediye Başkanı Yılmaz, pazarın durumu ve hayvan fiyatlarıyla ilgili bilgi aldı.

Pazar çıkışı gazetecilere açıklama yapan Belediye Başkanı Resul Yılmaz, bölgenin en büyük canlı pazarlarından birine sahip olduklarını söyledi.

Yılmaz, “Bugün canlı hayvan pazarımızı ziyaret ettik. Hayvan pazarımızda faaliyet gösteren esnaflarımızın çeşitli dilek ve taleplerini dinledik. Çok şükür memnuniyetle görüyorum ki hayvan pazarı esnafı, hayvan pazarının son durumundan memnun. Burada 1-2 noksanlığımız var, o talepleri de en kısa süre içerisinde yerine getireceğiz. Amacımız esnafımızın, insanımızın rahat bir ortamda canlı hayvan alışveriş yapmasını sağlamaktır, bunu sağlamak boynumuzun borcudur. Her türlü hizmeti hayvan pazarı esnafımızın ayağına getirmektir. Çevre düzenlemesi ile ilgilide arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor. Yine kısa bir süre önce sanırım buradaki çalışmalarda bitecek” dedi.