Bu sayfayı yazdır
SİVEREK’TE CADDE VE SOKAKLARDA KÖPÜKLÜ YIKAMA

SİVEREK’TE CADDE VE SOKAKLARDA KÖPÜKLÜ YIKAMA

Belediyemiz temizlik işleri müdürlüğü tarafından cadde ve sokaklar köpüklü deterjanlar ve tazyikli su ile yıkanıyor.

     Korona virüs salgın riskine karşı Siverek belediyesi tarafından genelinde yürütülen dezenfekte çalışmaları kapsamında cadde ve sokakların yıkanması devam ediyor.

     Gündüz saatlerinde ekipler tarafından yürütülen köpüklü deterjanlarla yapılan yıkama çalışmaları gece saatlerinde devam edildiği belirtildi.

   İlçenin farklı noktalarında mahalle ve sokak ayırımı yapılmadan yürütülen çalışmalarda koruyucu elbise giyen ekiplerin caddeleri köpükle yıkadıktan sonra süpürme araçlarının işleminin ardından caddeler, tazyikli su ile durulanıyor.

  ÇALIŞMALAR MAHALLELİNİN TAKDİRİNİ TOPLUYOR

Mahallelerde yürütülen temizlik çalışmalarını evlerinin balkonlarında izleyen mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı Belediye Başkanına ve çalışan ekiplerine teşekkür etti.

 Çalışmalar hakkında Siverek Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “korona virüs tedbirleri kapsamında ekiplerimizin temizlik çalışmaları aralıksız sürüyor, bu kapsamda ilçenin 21 mahallesinde cadde sokaklar aynı titizlikle yıkandığı” belirtildi.