Bu sayfayı yazdır
SİVEREK’TE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

SİVEREK’TE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

      Belediyemiz vatandaşların rahat bir yaz geçirmeleri amacıyla haşere, karasinek ve sivrisinekle mücadele kapsamında kırsal mahallelerde de ilaçlama çalışmaları aralıksız sürüyor.

      Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince merkez mahallelerde sürdürülen ilaçlama çalışmalarının yanı sıra kırsal mahallelerde de ilaçlama çalışmaları devam ediyor.

     Vatandaşların rahat ve haşeresiz bir yaz geçirmelerini hedefleyen Siverek Belediyesi, gece ve gündüz merkezdeki ilaçlama çalışmalarına ek olarak talepte bulunan vatandaşların evlerinde ilaçlama çalışması yapılıyor.

     İlaçlama çalışmalarında özveri ile çalışan belediye ekipleri, mahallelerdeki dere kenarlarını, su birikintilerini, ahırları, tezek birikintilerinin bulunduğu alanlarda gün içinde yapılan ilaçlama çalışmaları akşam saatlerinde yerini ilaçlama araçlarına bırakıyor.

Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden ilaçlama çalışmaları eş zamanlı olarak merkezde bulunan 21 mahallede devam ediyor. Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, çalışmalarından dolayı Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın'a teşekkür etti.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Haşereyle mücadelede yoğun bir çalışma yürütüldüğü ve mahalle ayırımı yapmadan kırsal ve ilçe merkezinde ilaçlama çalışmaları yaz dönemi boyunca devam edeceği belirtildi.