HİJYEN KİTLERİ SURİYELİ AİLELERE ULAŞTIRILDI

Yeryüzü Doktorları Derneği tarafından finanse edilen hijyen kitleri Belediyemizce Suriyeli ailelere ulaştırıldı.  İçerisinde el dezenfektanı, eldiven, maske, diş fırçası ve macunu, sabun, vitamin ilacının da bulunduğu hijyen kitleri ihtiyaç sahibi Suriyeli ailelere ulaştırıldı.

Yeryüzü Doktorları Derneği ve Siverek Belediyesi iş birliği ile yürütülen çalışma kapsamında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Beyaz Masa Birimi harekete geçti. Belirlenen ihtiyaç sahibi Suriye uyruklu ailelere hijyen kitleri teslim edildi.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımıza yönelik yürütülen çalışmaların yanı sıra Suriye’deki iç çatışmalar nedeniyle ülkemizde bulunan misafirlere yönelik de çalışmalarımız devam ediyor. Yeryüzü Doktorları Derneği ile iş birliği içerisinde daha önce belirlenen ihtiyaç sahibi Suriye’li ailelere yönelik temin edilen hijyen kitleri ulaştırılmıştır.” denildi.

Suriyeli aileler ise kendilerine ulaştırılan hijyen kitlerinden dolayı Siverek Belediyesi ve Dernek yetkililerine teşekkür etti.