• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

CUMA NAMAZINA GELEN CEMAATE MASKE DAĞITILDI

CUMA NAMAZINA GELEN CEMAATE MASKE DAĞITILDI

Belediyemiz zabıta ekipleri ilçede Cuma namazı öncesi camiye ve namaz kılınacak olan okul bahçelerine gelen vatandaşlara maske dağıtarak steril olmaları için görevli zabıta memurları tarafından ellerine dezenfektan sıkıldı.

      Korona virüs tedbirleri kapsamında ibadete kapatılan camilerde haftalar sonra ilk kez Cuma namazı kılındı. Cuma namazı öncesi camilerde sosyal mesafe kurallarına uyulması için cami avlusunda mesafe çizgileri çizen zabıta ekipleri namaz saatinde ise maskesiz vatandaşlara maske dağıttı. Ekipler cami avlusunda vatandaşların sağlıklı bir şekilde ibadetlerini yapmaları ve salgın riskine karşı el dezenfektanı sıktı.

    Belediye ekiplerinin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar aylar sonra cemaatle namaz kılma imkânı bulduk, binlerce kez şükürler olsun, bizlere maske ve dezenfektan imkânı sağlayan belediye ekiplerine başkan Şeyhmus Aydın’a teşekkür ediyoruz” dediler

 Siverek Belediyesinden yapılan açıklamada şöyle denildi; “günler öncesinden ekiplerimiz namaz kılacak olan cami ve okul bahçelerinde temizlik dezenfekte çalışmaları yapıldı. Sosyal mesafe kuralların uygun şekilde çizgiler çizildi ve vatandaşlarımızın sağlığı için tüm tedbirler alındı. Namaz öncesi ise ekiplerimiz vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde ibadetlerini yapmaları sağlandı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü