Bu sayfayı yazdır
5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ’NDE FIRAT NEHRİ KIYISI TEMİZLENDİ

5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ’NDE FIRAT NEHRİ KIYISI TEMİZLENDİ

Belediyemiz 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Fırat Nehri kıyısında temizlik yaptı.

Temizlik İşleri ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliği kapsamında eski feribot iskelesi çevresinde temizlik çalışması yaptı.

Ekiplerin katıldığı etkinlikte çevredeki çöpleri toplanarak Fırat Nehri kıyısını temizledi. Farkındalık oluşturması amacıyla düzenlenen etkinlikte temiz bir çevreye dikkat çekildi.

Toplanan plastik, lastik ve diğer atık malzemelerin çöp poşetlerine konularak geri dönüşüm merkezine gönderileceği bildirildi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce yapılan açıklamada etkinliğin Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’ın talimatıyla düzenlendiği belirtilerek, “5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliği kapsamında Başkanımız Şeyhmus Aydın’ın talimatı doğrultusunda Temizlik İşleri ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak eski feribot iskelesi olarak bilinen alanda temizlik çalışması yaptık. Amacımız bugün bize emanet olan doğayı geleceğimiz olan çocuklarımıza daha temiz olarak teslim etmektir. Emeğine geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.