Bu sayfayı yazdır
MİLLET BAHÇESİ PANDEMİ SONRASINA HAZIRLANIYOR

MİLLET BAHÇESİ PANDEMİ SONRASINA HAZIRLANIYOR

Belediyemiz pandemi sonrasına hazırlık çalışmaları kapsamında halkın yoğun olarak kullandığı millet bahçesini yaza hazırlıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince hummalı çalışmaların yürütüldüğü millet bahçesinde bir yandan dezenfekte çalışması yürütülürken öte yandan sulama yapılıyor.

Çimlerin pandemi sonrasına hazır hale getirilmesi amacıyla biçme çalışmalarının da yürütüldüğü millet bahçesinde kamelyaların zemini ise betonla kaplanıyor.

Haşerelere karşı ağaç ve çimleri ilaçlayan belediye ekipleri, millet bahçesini pandemi sonrasına hazırlıyor.

-Çalışma tüm yeşil alanlarda yürütülecek

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, benzer çalışmaların tüm park ve yeşil alanlarda yürütüleceği belirtildi.

Normalleşme adımları kapsamında tüm hazırlıkların pandemi sonrasına takvimine uygun devam edeceğinin belirtildiği açıklamada, “Yapılan çalışmalardaki temel hedefimiz özellikle ailelerin uğrak noktalarından olan park ve yeşil alanlar, ekiplerimizce noksanlıkların giderilmesine yöneliktir. Çocuklarımızın güvenli bir ortamda oynayabilmeleri ve ailelerin dinlenmeleri amacıyla millet bahçesinde bir dizi çalışma yürütülmektedir. Halkımızın sıkıntılı geçen korona virüs sürecinin atlatılmasının ardından stres atabileceği ve keyifli vakit geçirebileceği alanlar haline getirmek için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.” denildi.