Bu sayfayı yazdır
DEFORME OLAN CADDE VE SOKAKLARDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

DEFORME OLAN CADDE VE SOKAKLARDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Belediyemiz koordinesinde yürütülen çalışma kapsamında bozulan cadde ve sokaklarda onarım çalışmalarına devam ediliyor.

Bir süre önce bazı kurumlarca yürütülen alt çalışmaları sırasında deforme olan ve bozulan cadde ve sokaklarda bakım-onarım çalışmaları sürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda Bağlar Mahallesinde su isale hattı döşemeleri sırasında bozulan beton yollar, ekiplerce onarılıyor.

Yenişehir Mahallesinde de çalışan ekiplerce deforme olan kaldırımlar yeniden yapılırken Şirinkuyu Mahallesinde kilitli parke çalışması yürütülüyor.

Şair İbrahim Rafet Mahallesi ile Göğsügüzel Mezarlık yolunda asfalt çalışması yapan ekipler, çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda üst yapı çalışmalarına ara verilmeden devam edilmekte olup birçok mahallede aynı anda yürütülen çalışmalar kapsamında deforme olan yollar yeniden düzenlenmektedir.  Bir yandan asfalt yama yapılırken kilitli parke taşı döşeme, kaldırım onarım ve beton yollarda çalışmalar devam etmektedir.”

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a teşekkür etti.