• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN BEYAZGÜL; TAKORAN VADİSİNİ HERKESİN GÖRMESİNİ İSTİYORUM

BAŞKAN BEYAZGÜL; TAKORAN VADİSİNİ HERKESİN GÖRMESİNİ İSTİYORUM

       Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın, meclis üyeleri ve daire başkanları Takoran vadisini gezerek incelemelerde bulundu.

     Siverek’te bir dizi temaslarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Siverek Başkanı Şeyhmus Aydın, daha sonra Takoran vadisini tekne ile gezdi.

      Zengin bitki örtüsünün yanı sıra kanyonu, şelalesi, değirmeni, kaya mezarları, tarihi yapıları ve eşsiz görüntüsüyle bölge halkının "saklı cennet" olarak isimlendirdiği Takoran vadisinin turizme kazandırılması ve cazibe merkezi haline gelmesi için hazırlanan köy içi düzeleneme çalışmaları, köy meydanı, vadide 16 tane bungalov evleri, sosyal tesisler, mesire alanların bulunduğu projenin hazırlandığı belirtildi.

Takoran vadisini herkesin gelip görmesini istediğini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül; Bugün Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın ve meclis üyelerimizle birlikte Takoran vadisini gezdik gerçekten Takoran vadisi cezbedici bir güzelliğe sahip, buradan tüm vatandaşlarımıza sesleniyoruz, mutlaka gelip görün diyoruz. Vadide ilçe belediyemiz bir proje hazırlamış ve burayı turizme hazır hale getiriyor, inşallah birlikte daha güzel şeyler yapacağız” dedi.

       Büyükşehir belediye başkanının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Siverek belediye Başkanı Şeyhmus Aydın; bölgede yapılmış ve yapılması planlanan projeler ile ilgili bir fizibilite çalışması yaptık ve bölgeyi gezdik, ilçemize yapmış olduğu ziyaret ve hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

    Belediye başkanları ve beraberindekiler daha sonra kırsal mahallerde yapılan beton yolları inceledi.

  

  

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü