Bu sayfayı yazdır
BAŞKAN AYDIN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN AYDIN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın ilçe merkezinde devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

       Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Fen İşleri Daire Başkanı ve Siverek Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri ile ilçede devam kilitli parke taşı döşeme, kaldırım ve asfalt döküm çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Aydın ve beraberindekiler daha sonra yapılması planlanan kaldırım, beton ve asfalt yollar ile ilgili sahayı gezerek planlama çalışması yaptı.

       İlçemizde birçok noktada başlaması planlanan çalışmalar ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın; “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda sahada inceleme yapan Fen İşleri Daire Başkanı ve ekibi ile sahada gerekli çalışmalarımızı yaparak incelemelerde bulunduk, kısa süre sonra başlayacak olan çalışma alanlarını gezdik. Yapılan planlama sonrasında ekiplerimiz kısa sürede çalışmalara başlayacak, bizlere desteklerini esirgemeyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımıza Sayın Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ediyoruz” dedi.