Bu sayfayı yazdır
ÜST YAPI İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ÜST YAPI İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Belediyemiz koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında çeşitli mahallerde başlatılan üst yapı iyileştirmeleri devam ediyor.

Bir süre önce alt yapı çalışmaları sırasında bozulan ana cadde ve sokaklarda asfalt, beton ve kaldırım iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda Hayriye, Fırat ve Dicle mahallelerinde asfalt yama çalışmaları yürütülürken Bağlar ve Yenişehir Mahallelerinde beton yol yapımları sürüyor.

Kale Mahallesi Seyfioğlu Caddesi’nde prizma kaldırım taşı döşeme çalışmaları yapan ekipler, caddeyi estetik görünüme kavuşturuyor. Ekiplerce Topyolu Caddesi’nde de kaldırımlara prizma taşları döşenirken çalışmalar esnafın ve vatandaşın taktirini topluyor.

Seyfioğlu Caddesinin güzel bir görünümüne kavuştuğunu ifade eden cadde esnafı Ramazan Çakar, “Alt yapı çalışmaları nedeniyle kaldırımlarımız deforme oldu. Durumu belediye başkanımız Şeyhmus Aydın’a iletmemiz ile hemen çalışma başlatıldı. Caddemiz estetik bir görünüme kavuşuyor. Çalışmalar nedeniyle başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz.” dedi.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, çalışmaların belirlenen program dahilinde yürütüldüğü belirtildi.

Esnaflardan gelen taleplerin değerlendirildiğinin ifade edildiği açıklamada, “Gelen talepler ekipler tarafından yerinde incelenerek değerlendirilmektedir. Aciliyet arz eden alanlarda zaman kaybetmeksizin çalışmalar başlatılmakta olup belirlenen program dahilinde devam etmektedir. Vatandaş ve esnaflarımıza çalışmalar sırasında gösterdikleri sabır nedeniyle teşekkür ediyoruz.” denildi.