• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

CADDELERDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

CADDELERDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Belediyemiz koordinesinde yürütülen üst yapı iyileştirme çalışması kapsamında sıcak asfalt çalışmaları sürüyor.

Bir süre önce bazı kurumların alt yapı çalışmaları sırasında bozulan ana ve ara caddelerde başlatılan onarım ve düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Fırat ve Esmerçayı mahallelerinde deforme olan ana caddelerde sıcak asfalt döşemesi devam ediyor.

Esmerçayı mahallesindeki birçok caddede çalışmaları tamamlayan ekipler, zaman kaybetmeden bozulan diğer alanlara geçiyor.

Fırat mahallesinde alt yapısı tamamlanan alanlarda sıcak asfalt çalışması yürütülürken mahalle sakinleri çalışma nedeniyle Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a teşekkür etti.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ekiplerin birçok mahallede eşzamanlı olarak çalıştığı belirtilerek, “Alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan ve deforme olan alanlarda çalışmalar aralıksız sürdürülmektedir. Bu kapsamda birçok mahallede eşzamanlı çalışan ekipler bir yandan sıcak asfalt döşerken diğer yandan kilit taşı, beton yol yapımlarına devam ediyor.” denildi.

Mahalle sakinleri yürütülen çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü