Siverek Belediyesinden Kavşak Düzenleme Çalışmaları

Siverek Belediyesi sorumluluk alanı gözetmeksizin vatandaşların şikâyetleri üzerine birçok sebeplerden bozulan kavşaklarda çevre düzenleme ve kilit taşı çalışmaları devam ediyor. Daha önce vatandaşların şikayet ederek yolun bozulduğunu karayollarına bildirmeleri, karayollarının kayıtsız kaldığı şikâyetlere Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz kayıtsız kalmayarak kavşak düzenleme çalışmalarının başlatılması için talimat verdi. Fen İşleri yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Said-i Kurdi Bulvarında bulunan Mehmetçik Kavşağı ile Şirinkuyu Kavşağında başlatılan kilit taşı döşeme ve bordür çalışmaları sona erdi.Ekipler, Mezarlık Kavşağı üzerinde çalışmalara devam etmektedir, sorumluluk alanımız olmadığı halde belediye olarak vatandaşlarımızın şikâyeti üzerine çalışma başlattık, inşallah çalışmaların ardından yollarımızda bulunan sorunlarımız çözülecektir” denildi.