• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK’TE ÜST YAPI YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

SİVEREK’TE ÜST YAPI YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Belediyemiz koordinasyonunda yürütülen üst yapı yenileme ve iyileştirme çalışmaları sürüyor.

Alt yapı çalışmaları sırasında deforme olan ve bozulan alanlarda başlatılan yenileme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında esnaf ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı Seyfioğlu ve Topyolu caddesinde kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediliyor.

Öte yandan alt yapısı tamamlanan mahallelerde çalışma yürüten ekipler, Hayriye mahallesinde beton yolları onarıyor. Hacıömer mahallesinde sıcak asfalt kaplama çalışmasını tamamlayan ekiplerin Dicle mahallesinde yol yapım çalışmalarına başlayacağı belirtildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerce iyileştirme çalışmaları kapsamında Şanlıurfa – Siverek karayolundaki Eski Sanayi Parkında bazalt ve bordür döşemesine başlandı. Sanayi esnafı, yoğun olarak kullanılan yeşil alanda başlatılan çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a teşekkür etti.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilçe genelinde çalışmaların aynı anda yürütüldüğü belirtildi.

Ekiplerin bir yandan ana caddelerde diğer yandan yeşil alanlar ve sokaklarda çalışma yaptığı belirtilerek, “Çalışmalar ilçemizin dört bir tarafında yürütülmekte olup birçok mahallede çalışan ekipler bir yandan sıcak asfalt döşerken diğer yandan beton yol yapımlarına devam ediyor.” denildi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü