• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

AYASOFYA ÖZLEMİ ÇEKEN VATANDAŞLAR İÇİN HATIRA STANDI KURULDU

AYASOFYA ÖZLEMİ ÇEKEN VATANDAŞLAR İÇİN HATIRA STANDI KURULDU

Belediyemiz 86 yıldır müze olarak kullanılan Ayasofya camisinin tekrardan ibadete açılması nedeniyle Sulu Camii önünde Ayasofya Hatırası standı açarak vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulundu.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrardan ibadete açılmasıyla ziyarete gidemeyen ve Ayasofya özlemi çeken vatandaşlar için Ayasofya Hatırası standı kurdu.

Ayasofya Hatırası önünde resim çeken vatandaşlar ibadete açılmasına vesile olanlara teşekkür etti.

Belediye ekipleri ise Ayasofya açılışına özel olarak vatandaşlara limonata ve lokum gibi çeşitli ikramlarda bulunarak Cuma namazı kılan vatandaşlarımıza da maske ve dezenfekte verildi.

Hüseyin Aypan isimli vatandaş belediye ekiplerine teşekkür ederek şunları söyledi.’’86 yıldır ibadete açılmayan Ayasofya caminin kapıları mübarek Cuma günü açılıyor. Bizler bu konuda çok sevinçliyiz, Siverek belediyesi de Ayasofya’nın çok güzel bir resmini de camiye astı vatandaşlarımız da gelip burada resim çekiyor, bunun yanı sıra resim çektiren camiye gelen vatandaşlarımıza ikramlarda bulunuyorlar, bizim kimseye bir kasti karazimiz yoktur, dilimiz dinimiz hiç kimseyle bir sıkıntımız yok dolayısıyla Ayasofya Müslümanların bir değeridir. Mübarek Cuma günü açıldığı içinde gururluyuz belediyemiz de destek verdikleri için teşekkür ediyorum’’dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü