BELEDİYEMİZ BAYRAM ÖNCESİ 650 ÇOCUĞU SEVİNDİRDİ

Belediyemiz Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi aileler ile yetim çocukların yüzünü güldürüyor.

Siverek Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatmaya devam ediyor. Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’ın bayram öncesi çocukların giydirilmesi talimatıyla harekete geçen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere yönelik çalışma başlattı.

Rutin çalışmalarını da sürdüren müdürlük ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi 650 yetim ve öksüz çocuk ile ihtiyaç sahibi aileye giysi ve ayakkabı yardımında bulundu.

Devam eden korona virüs salgını nedeniyle belirlenen program kapsamında farklı tarihlerde davet edilen aileler, beğendikleri elbiseleri seçerken yaşları 0-15 yaş arasında değişen çocukların kıyafet seçme sevinci yüzlerine yansıdı.

Aileler ile ayrı ayrı ilgilenen müdürlük personeli, güler yüzlü tavırlarıyla çocukların yüreklerine dokundu.

Bayram öncesi yapılan yardım nedeniyle Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a teşekkür eden 14 yaşındaki Ali B. sevincini dile getirdi.

Başkan Şeyhmus Aydın’ın talimatıyla çalışma başlattıklarını belirten müdürlük personeli Betül Orhan, “Beyaz Masa birimi olarak çoğunluğu yetim ve öksüz çocuklardan oluşan yaklaşık 650 aileye bayram öncesi elbise ve ayakkabı yardımında bulunduk. Siverek Belediyesi olarak bayram vesilesiyle onların mutluluğuna dokunarak böylesi güzel bir yardımda bulunuyoruz. Onların mutlulukları, gözlerindeki parıltı bizleri de mutlu ediyor.” dedi.