BELEDİYE BAŞKANI AYDIN ÇOCUKLARIN ÇAĞRILARINI YANITSIZ BIRAKMADI

İlçemizde parkta oyun oynayan minik çocuklar sosyal medyadan kum havuzu istedi. Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın’dan anında yapın talimatı geldi.

İlçenin Ayvanat Mahalle’sinde bulunan gökkuşağı parkında toprak zeminde oyun oynayan minik çocukların “ Başkanım parkımıza kum istiyoruz” videosu sosyal medyada paylaşıldı.

Videonun paylaşılmasının ardından Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın; Minik çocukların taleplerinin karşılanması ve parkta kum havuzunun yapılmasını talimatını verdi. Belediye Park ve Bahçeler müdürlüğü ekiplerince parkta kum havuzu oluşturuldu. İş makinesi ile kum doldurulan havuzda oyun oynayan mahalle çocukları; “ Bizlere kum gönderdiği için başkana teşekkür ediyoruz” dediler.

Talepleri karşılanan minik çocuklar kum havuzunda doyasıya eğlenerek oynadı.