Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Kırsal Mahallelerde Yol Yapımlarına Devam Ediyor

Siverek Belediyesi kırsal mahallelerde başlattığı mahalle içi yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Nasanlı bölgesinde bulunan kırsal alan mahallelerinden Güvencin Mahallesi ile aynı mahalleye bağlı Kartal ve İnançlı sokaklarında çalışma başlattı. Kartal sokakta bulunan malzeme ocağından alınan stabilize yol yapım malzemesi araçlarla çalışma yapılan alanlara götürülerek, iş makineleriyle mahalle içi yolların yapımı tamamlanıyor.

Siverek Belediyesi tarafından gerçekleştirilen stabilize yol yapım çalışmalarının tamamlanması ile birlikte mahalle halkı uzun yıllar mücadele verdikleri çamur sorunundan kurtulmuş olacak.

Mahalle sakinlerinin isteklerini önemsediklerini ifade eden Kırsal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri, imkânlar ölçüsünde sorunları gidermeye çalıştıklarını ifade ettiler.

Mahalle muhtarı Kamil Çelik, “Siverek Belediyesi yaptığı çalışmayla mağduriyetimizi giderdi. Çalışmalardan ötürü Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ekibine ve mahallemizde çalışan arkadaşlara teşekkür ederiz” dedi.

Kırsal Hizmetler Müdürü Mehmet Kardaş yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Güvercin mahallesinde başlattığımız çalışmalarımız sürüyor. 4,5 kilometrelik bir yol çalışmamız oldu. Kısa sürede buradaki çalışmalarımızı bitirerek hizmet bekleyen diğer mahallelerimize geçmeyi hedefliyoruz”