• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Siverek Belediyesi Dur Durak Bilmiyor

Siverek Belediyesi Dur Durak Bilmiyor

Siverek Belediyesi kırsal alandaki mahallelerde başlattığı hizmet yağmuru devam ediyor. Mevsim şartlarının uygun olması nedeniyle mahalle içi yol yapım çalışmalarına yoğunluk veren Siverek Belediyesi, planlamalar çerçevesinde kırsal mahalle yollarını yapmayı sürdürüyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü farklı mahallelerde devam ettirdiği çalışmalar kapsamında Güvercin mahallesinde sona eren çalışmaların ardından ekiplerini Kartal sokağına sevk etti.

Çok sayıda araç ve iş makinesiyle yoğun mesai yapan Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Kartal sokağında tespit ettiği ocaktan kaliteli stabilize malzeme ile mahalle içi yol yapım çalışmalarını başladı.

Kartal sokağı sakinlerinden İbrahim Çelik yaptığı açıklamada, Kartal sokağında doğup büyüdüğünü ve daha önce hizmet alamadıklarını ifade etti. Çelik, “Yollarımız yaz aylarında tozdan kış aylarında çamurdan kullanılamaz hale geliyordu. Siverek Belediyesi yollarımız yapmaya başladı, Başkanımız Resul Yılmaz’a, Başkan Yardımcımız Hasan Karakaş ve tüm çalışan ekiplerine teşekkür ederiz. Yollarımızın yapımında emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü sorumlusu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş yetki ve sorumluluk alanlarının geniş, yüklerinin ağır olduğunun farkında olduklarını söyledi.

Karakaş, “Yükümüzün çok ağır olduğunun farkında olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Güvercin mahallemizde çalışmalarımızı müteakip ekiplerimizi Kartal sokağımıza sevk ettik. Çalışmalar kapsamında kırsal mahallelerimizde mahalle içi yol yapım çalışmalarına devam eden ekiplerimiz çok sayıda iş makinesiyle yoğun bir mesai yapıyor. Hedefimiz kısa sürede mahalle içi yol çalışması yapılmamış alan bırakmamaktır” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü