• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK’TE DENETİMLER HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

SİVEREK’TE DENETİMLER HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

Belediyemiz korona virüs önlemleri kapsamında alınan tedbirlerin uygulanması kapsamında denetimlerini sürdürüyor.

Son dönemlerde artan vakaların minimum seviyeye indirilmesi amacıyla ilçe genelinde başlatılan denetimler sıklaştırılarak yürütülüyor.

Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı denetimler kapsamında ilçede faaliyet gösteren lokanta ve kasaplara alınan önlemler anlatıldı.

Maske, hijyen ve sosyal mesafe kuralının anlatıldığı denetimlerde esnafların uyması gereken kurallar hatırlatıldı.

Satışa sunulan etlerin korunması konusunda esnafı bilgilendiren ekipler, korona virüsün etkisinin azaltılması için yetkililerce belirlenen önlemlere titizlikle uyulması istendi.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, korona virüsün etkisinin en az düzeyde tutulması amacıyla alınan tedbirlerin esnafa anlatıldığı belirtildi.

Halk sağlığının korunmasına yönelik denetimlerin sıklaştırıldığının belirtildiği açıklamada, “Son dönemlerde artan vakalara karşı esnaf ve vatandaşlarımızın açıklanan önlemlere uyması önem arz etmektedir. Bu kapsamda sahada denetimlerini arttıran ekiplerimiz, esnaflarımıza alınan kurallara titizlikle uymaları gerektiğini anlatmıştır. Denetimlerde gıdaların saklanma koşulları ve hijyen konusunda esnaflarımızı uyaran ekipler, denetimlerini arttırarak devam ettirmektedir.” denildi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü