• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ZABITA EKİPLERİNİN MASKE, MESAFE VE HİJYEN DENETİMLERİ SÜRÜYOR

ZABITA EKİPLERİNİN MASKE, MESAFE VE HİJYEN DENETİMLERİ SÜRÜYOR

Belediyemiz Zabıta müdürlüğü ekipleri ilçede esnaf ve vatandaşlara yönelik maske denetimleri sürüyor.

      Artan korona virüs vakalarının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında maske, mesafe ve hijyen kurallarına yönelik denetimlerini artıran zabıta ekipleri esnaf ve vatandaşları tek tek uyarıyor.

      İlçenin Güney mahallesinde sabah saatlerinde başlayan denetimlerde esnafları işyerlerinde ziyaret eden Zabıta ekipleri esnafların maske takmaları ve maskesiz müşteri almamaları konusunda uyarılarda bulundu.

     Maske, mesafe ve sağlık bilgisi kurallarına yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği belirtilirken, Konuyla ilgili Siverek Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “ Zabıta ekiplerimiz halkımızın sağlığı için gerek uyarı gerekse denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Fırın, lokanta, Pastane, kıraathane, market ve bakkal gibi vatandaşlarımızın sağlığını yakından ilgilendiren işyerine yönelik yapılan sağlık bilgisi denetimlerinin yanı sıra ekiplerimiz maske, mesafe Hijyen kurallarına uyulması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor” denildi.

    Esnaf ve vatandaşlar zabıta ekiplerinin uygulamasından memnun olduklarını dile getirdi.

 

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü