Belediye Başkanı Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile bazı birim amirleriyle birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların taleplerini dinledi.

Esnafın yoğun ilgi gösterdiği Belediye Başkanı Yılmaz, vatandaşlarla sohbet ederek istek ve taleplerini not aldı. İlgili birim amirlerine talimat veren Başkan Yılmaz, sorunların bir an önce çözümü için çalışacaklarını belirterek şunları kaydetti:

“Bugün daire amirlerimizle birlikte her zaman olduğu gibi bugünde esnaflarımıza ziyaretler gerçekleştirdik. Birim müdürü arkadaşlarımızla her zaman esnafımızla hep birlikte olacağız. İnşallah bundan sonra çalışmalarımız insana hizmet odaklı ve anlayışında devam edecektir’’

Esnaflar Belediye Başkanının ziyaretlerinden memnun kaldıklarını belirterek belediye olarak sosyal alan, park ve piknik alanlarının çoğaltılmasını istediler.